na vrh

Selidba u Beč, Austrija

Cena selidbe u inostranstvo je verovatno jedna od najvećih briga koje možete imati dok razmišljate o selidbi u Beč. Koje troškove međunarodne selidbe treba da očekujete? Možete li priuštiti usluge agencije za selidbe iz Srbije u Beč  ili neki drugi grad u Austriji?

Srećom, selidbe sa agencijom OPTIMUS PRIME Beograd ne koštaju onoliko koliko mislite. Takođe možete da prilagodite usluge selidbe u Beč tako da ostanu u okviru budžeta i da i dalje dobijete selidbu koju tražite.

POZOVITE NAS ZA NAJJEFTINIJU SELIDBU U BEČ I IZ BEČA!

Možemo organizovati selidbu i u druge gradove u Austriji

 

+381-64-9-222-999

 

Pozivanjem raznih agencija obično ćete dobiti paušalnu ponudu za međunarodnu selidbu u Beč iz Srbije ili obratno. Na cenu vaše selidbe u Beč može uticati niz faktora. Iako su neke stvari van vaše kontrole, kao što je udaljenost lokacije na koju se selite i količina vaših stvari, možete prilagoditi neke faktore selidbe u Beč kako biste smanjili ukupne troškove.

Cena selidbe iz Srbije u Beč ili neki drugi grad u Austriji se uglavnom zasniva na:

  • Udaljenosti lokacija sa koje i na koju se selidba radi.
  • Količini stvari za selidbu. Možete smanjiti količinu stvari i izostaviti one za koje mislite da vam neće trebati. Agencija OPTIMUS PRIME Selidbe Beograd vrši otkup nameštaja i otkup bele tehnike što vam može pomoći u umanjenju troškova.
  • Nivo usluge koji tražite. Cena selidbe u Beč će biti veća ako želite selidbe sa kompletnom uslugom pakovanje/raspakivanje, montaža nameštaja i druge dodatne usluge. Možete uštedeti novac tako što ćete sami uraditi pakovanje ili sami rastaviti nameštaj pre dana preseljenja.
  • Termin selidbe u Beč. Preseljenje radnim danima obično košta manje od preseljenja tokom vikenda. Vrhunac sezone selidbi je između aprila i septembra.
  • Potražnja za selidbama, pa tako i cene selidbe mogu biti veće između juna i avgusta kada deca ne idu u školu.
  • Potreba za skladištenjem stvari. Možete dodati i uslugu skladištenja stvari za selidbu, što će povećati vaše troškove.

Ako već morate da se selite, ne morate da nagađate cenu vaše međunarodne selidbe u Beč.