na vrh

Selidbe specijalnih tereta

SELIDBE SPECIJALNIH TERETA – KLAVIRA, KASA, SEFOVA, MAŠINA

Selidbe specijalnih tereta predstavljaju jedan od najvećih izazova kada je reč o selidbama zbog toga što specijalni tereti po pravilu imaju velike dimenzije i težine. Tu spadaju TA peći, klaviri, sve vrste kasa i sefova, proizvodni pogoni i mašine, veliki frižideri, solarijumi i sve ostale kabaste stvari. Sama pomisao na premeštanje stvari tako velikih gabarita izaziva glavobolju, ali za nas to ne predstavlja problem!

OPTIMUS PRIME SELIDBE Beograd imaju tim radnika posebno obučenih za demontažu različitih mašina, peći i dr., ako za tim ima potrebe, pakovanje istih i transport na bilo koju adresu u zemlji ili inostranstvu. Takođe posedujemo specijalne alate, opremu i vozila, bez kojih selidba specijalnih tereta ne bi bila moguća.

Selidba specijalnih tereta Beograd - klaviri, kase, sefovi, solarijumiDugogodišnje iskustvo u selidbama ovog tipa, profesionalan tim i sva potrebna oprema, garantuju da će Vaš specijalan teret stići na novu adresu u najkraćem mogućem roku i po najpovoljnijim cenama.

Cena selidbe specijalnih tereta zavisi od više različitih faktora, tako da je naš tim tu da izađe na teren i izvrši besplatnu procenu troškova selidbe, u vreme koje Vi izaberete.

Pored toga, u okviru agencije OPTIMUS PRIME SELIDBE imamo i magacin za skladištenje Vaših specijalnih tereta na određeno vreme, ukoliko Vam je potrebno da teret pre odnošenja na drugu lokaciju bude na sigurnom.

Naša agencija za selidbe takođe može da Vam pomogne u prikupljanju sve neophodne dokumentacije za prevoz specijalnih tereta, jer to nekada predstavlja poseban izazov. OPTIMUS PRIME SELIDBE ispunjavaju sve uslove za bezbedan prevoz tereta bilo kojih gabarita.

Vaše je samo da nas kontaktirate, a mi ćemo se pobrinuti za kompletnu organizaciju i realizaciju selidbe specijalnog tereta i svega što ide uz to!