na vrh

Selidbe poslovnog prostora

Kako se poslovanje firme razvija i širi, uglavnom bude potreban vam je i veći prostor za prilagođavanje novim uslovima poslovanja, novoj tehnologiji, novim zaposlenima i novim odeljenjima, što ideju selidbe poslovnog prostora čini uzbudljivom, ali ponekad i zastrašujućom. Kako vaša firma započinje novo poglavlje, fizički prelazak stvari i tehnologije može zahtevati određen nivo logistike koji ne možete sami obezbediti.

Tu dolazi do izražaja pravilan izbor agencije za selidbe. Dok planirate sledeći veliki korak svog poslovanja, pozovite OPTIMUS PRIME SELIDBE Beograd, agenciju za selidbe kojoj možete verovati i u koju se možete pouzdati da će vam pomoći da kompletnu selidbu poslovnog prostora uradite brzo i bez problema. OPTIMUS PRIME SELIDBE daju prioritet efikasnosti i minimizaciji zastoja u poslovanju klijenata, kako bi vaše poslovanje moglo nastaviti da radi bez većih prekida. Možemo uraditi kompletno planiranje i organizaciju selidbe poslovnog prostora. Od samog početka vaše selidbe radimo sa vama kako bismo utvrdili najbolji način za prelazak vašeg preduzeća od tačke A do tačke B.

Upravljamo složenim detaljima selidbe koji se odnose na preseljenje imovine i osoblja vaše kompanije, tako da možete da vratite u pogon vaše poslovanje na način koji štiti zdravlje i sigurnost svih koji su uključeni u proces selidbe.

Kao vaša agencija za selidbe, OPTIMUS PRIME SELIDBE može pružiti:

  • Besplatnu procenu selidbe na licu mesta, konsultacije i detaljan predlog troškova.
  • Kompletnu selidbu kancelarija i učionica, uključujući privremeno skladištenje i savete o drugim merama vezanim za zdravlje i bezbednost na radnom mestu za olakšavanje sigurnog io brzog povratka na posao ili u školu.
  • Usluge planiranja pre preseljenja
  • Pakovanje i zaštitu nameštaja
  • Utovar i transport stvari
  • Isporuku i postavljanje stvari na vašoj novoj lokaciji
  • Uklanjanje / reciklažu viška nameštaja i opreme
  • Usluge isključivanja / ponovnog povezivanja računara
  • Premeštanje regala, servera i druge tehnologije
  • Modularnu demontažu / ponovnu montažu nameštaja

Ako planirate selidbu vašeg poslovnog prostora, mi ćemo se pobrinuti da vas lako i efikasno preselimo na novu lokaciju. Sa višegodišnjim iskustvom u oblasti selidbe, najvišom ocenom zadovoljstva klijenata i profesionalnim odnosom, OPTIMUS PRIME SELIDBE su sigurno pravi izbor za najjeftiniju selidbu poslovnog prostora. Pozovite nas i saznajte više o našim uslugama selidbe poslovnog prostora. Naši vešti timovi za selidbe slede stroge smernice pakovanja i prevoza stvari, kako bismo bili sigurni da je efikasnost u upravljanju vašom selidbom poslovnog prostora na najvišem nivou.

Selidba poslovnog prostora - Selidba firme Beograd