na vrh

Selidba u Nemačku

Gde da počnete kada ste spremni za selidbu u Nemačku? Ako se osećate malo preopterećeno, mi smo tu da vam pomognemo savetima za selidbu u Nemačku, kako bi ona prošla što brže i efikasnije. Uz profesionalce OPTIMUS PRIME Selidbe Beograd, uvek ćete dobiti pomoć koja vam je potrebna u svakoj fazi selidbe u Nemačku, od planiranja i izvršenja pa sve do dana useljenja u novi dom ili poslovni prostor.

POZOVITE NAS ZA NAJBOLJU SELIDBU U NEMAČKU!

 

+381-64-9-222-999

 

Nudimo kompletnu uslugu, opremu, iskustvo i znanje za uspešno izvršenje selidbe u Nemačku bez neočekivanih iznenađenja, prepreka i kašnjenja. Možete da svoju selidbu bez problema prepustite našim iskusnim radnicima za selibe, koji su već mnogo puta uspešno obavili svoj zadatak.

Šta OPTIMUS PRIME SELIDBE BEOGRAD može učiniti za vas?

Imaćete koordinatora vaše selidbe u Nemačku koji će vam pomoći da isplanirate detalje vašeg preseljenja, rešite sve logističke probleme i kreirate vremenski okvir koji vam odgovara. Tim profesionalnih radnika za međunarodne selidbe će početi da pomaže pre dana selidbe u pripremnim radovima, pakovanju, obeležavanju, rastavljanju i zaštiti nameštaja i popisivanju vaših stvari ukoliko odaberete da koristite naše kompletne usluge.

Na dan selidbe, ekipa za selidbu će izvršiti iznošenje i utovar stvari koje selite, koristeći posebne tehnike i specijalnu opremu za teške i posebne predmete. U procesu utovara se radi i zaštita stvari za transport.

Kada vaše stvari stignu na odredište, radnici će istovariti sve u vašem novom domu. Oni čak mogu sastaviti i rasporediti nameštaj i raspakovati vaše stvari. Vaš novi dom može biti u stanju spremnom za useljenje do trenutka kada stignete! Sve što treba da uradite je da sa svojom porodicom dođete u svoj novi dom.