na vrh

Selidba kuće ili stana

Posle puno muka uspeli ste da pronađete svoj novi životni prostor, Vašu kuću / stan iz snova. Međutim, od same pomisli na preseljenje svih tih stvari koji ste godinama čuvali glavobolja se vraća. Ne morate više da brinete, selidba kuće ili stana može da prođe bez dodatnog stresa.

Selidba stana predstavlja izazov zbog stalnih gužvi u gradu i oko zgrada, višespratnica sa često neispravnim liftovima i nemogućnosti za iznošenje kabastog nameštaja koji ne može da se razmontira. Sa druge strane, u kućama se susrećemo sa velikom količinom stvari koje je teško smestiti i u najveći kamion i sličnim problemima.

Zbog svega toga, bilo da se radi o stanu ili kući, selidba izgleda kao nemoguć organizacioni poduhvat, ali mi se time nosimo svakodnevno. Tim agencije OPTIMUS PRIME SELIDBE čini ekipa profesionalnih i ljubaznih radnika i vozača koji će učiniti da sve prođe u najkraćem mogućem roku i bez dodatnih komplikacija.

Vaše je samo da nas kontaktirate i spremite glavne informacije u vidu količine stvari za selidbu koje imate, lokacija, željenog datuma preseljenja i sl., a mi ćemo vam dati sva dalja uputstva. Ukoliko je potrebno neko iz tima će doći i izvršiti besplatnu procenu selidbe da bi ste odmah znali tačnu cenu.

Naš vozni park obuhvata kombije i kamione za selidbe različitih dimenzija i nosivosti, kao i manja pomoćna vozila ukoliko je potrebno. Nekada nije lako odrediti koje vozilo za selidbe je potrebno da bi sav nameštaj mogao da se smesti, zato smo tu da vam odaberemo najbolji prevoz sa vas.

Naše cene selidbe, koje su sigurno najpovoljnije na tržištu, nas uz profesionalnu ekipu sa višegodišnjim iskustvom čine najboljim izborom agencije za vaše preseljenje.

Celokupna usluga selidbe stana ili kuće obuhvata:

  • Besplatnu procenu troškova selidbe
  • Pakovanje stvari u kutije koje obezbeđujemo za vas
  • Zaštitu nameštaja od oštećenje zaštitnim folijama
  • Demontažu kabastog nameštaja
  • Utovar stvari u kombi ili kamion za selidbu, prevoz i istovar
  • Ponovnu montažu nameštaja
  • Magacin za skladištenje viška stvari na neodređeno vreme
  • Odnošenje starog nameštaja koji vam ne treba

Selidba kuće ili stana po dogovoru može da obuhvati sve nabrojane stavke, ili samo one koju su vama potrebne. Bilo da se radi o međuopštinskom, međugradskom ili međunarodnom prevozu, samo jedan poziv vas deli od najpovoljnije selidbe u regionu i definitivno najjeftinije sdelidbe u Beogradu.