na vrh

Selidba kombijem - Kombi prevoz robe

Kombi selidbe su najčešći vid usluge za koju se klijenti odlučuju kada angažuju agenciju za selidbe. Selidbe kombijem imaju brojne prednosti u odnosu na ostale vidove prevoza – najbrže su, najjeftinije i najpraktičnije.

Kombi možete da iznajmite u svrhu prevoza robe, nameštaja, ili bilo kod inventara, sa ili bez radnika.

Selidbe kombijem su idelano rešenje za prevoz manje količine stvari, za studente, male porodice, firme, za prevoz bele tehnike ili nameštaja iz radnje. Nekada se čak više isplati odraditi više kombi tura nego jednu kamionsku.

Glavne prednosti kombi selidbi su:

  • Brzina: utovar i istovar stvari najbrže ide kada je kombi u pitanju, kao i sam transport.
  • Cena: ova vrsta prevoza je najjeftinija, zahteva angažovanje najmanjeg broja radnika,a po potrebi kombi možete iznajmiti i bez radnika što predstavlja značajnu uštedu.
  • Parkiranje: gužve predstavljaju stalan problem u velikim gradovima, kao i prilaz objektima pa je kombi najbolje rešenje jer lako može da priđe na sam ulaz zgrade ili kuće.
  • Selidba 00-24h: za kombije ne postoji vremensko ograničenje kretanja kroz grad, pa se selidba može odraditi u bilo koje doba. Naš tim uvek ima dežurnu ekipu koja će na Vaš poziv odgovoriti u bilo koje doba dana ili noći.

Kombi selidbe Beograd - Selidbe kombijemOPTIMUS PRIME SELIDBE imaju na raspolaganju moderno opremljene kombije sa tovarnim prostorom u koji bez problema može da stane bilo koja vrsta građevinskog materijala, ugostiteljske opreme, sportskih sprava, nameštaja, poslovnog inventara, ili bilo koje vrste robe.

Posedujemo više različitih vozila pa možemo da odgovorimo na sve Vaše specifične potrebe i prevezemo i veću količinu stvari ako je potrebno. Svi kombiji i kamioni se redovno servisiraju i sadrže posebne dodatke da bi roba koju prevozite stigla neoštećena.

Dimenzije kombija su:

  • Dužina tovarnog prostora: 4,5m
  • Širina tovarnog prostora: 1,8m
  • Visina tovarnog prostora: 1,9m.

Agencija za selidbe OPTIMUS PRIME pruža usluge prevoza i selidbi na sve adrese u zemlji, ili inostranstvu. Naš tim obučenih majstora je tu da Vam olakša selidbu, razmontira bilo koji deo nameštaja ako je potrebno i sve to preveze na željenu adresu u najkraćem mogućem roku.

Cena kombi selidbe je najjeftinija na tržištu i zavisi od količine stvari koju imate, kilometraže prevoza, potrebe za radnom snagom i kompleksnosti utovara i istovara. Mi smo tu da odgovorimo na svaki poziv i damo Vam najbolju ponudu, a ako je potrebno izvršimo i uslugu besplatne procene troškova selidbe.

Dugogodišnje iskustvo OPTIMUS PRIME SELIDBI nas čini pravim izborom kada su selidbe kombijem u pitanju. Naše zadovoljne mušterije su najbolji pokazatelj truda koji ulažemo. Vaše je samo da pozovete, a mi ćemo se potruditi da izađemo u susret svakoj Vašoj želji i potrebi, u najkraćem roku i po najpovoljnijim cenama.