na vrh

Selidba klavira u Beogradu

Selidba klavira u Beogradu, kao ne tako često tražena usluga, svakako je jedna od možda najzahtevnijih. Selidba klavira podrazumeva iskustvo, poznavanje tehnika iznošenja, prenošenja, utovara i zaštite od oštećenja. Selidba klavira u Beogradu može biti jednostavna, ali to skoro nikada nije. Klaviri se mogu seliti iz stana u drugi stan, iz koncertne hale u drugu, iz muzičkih škola u druge škole i slično. Budući da postoji više vrsta klavira, potrebno je znati sve o mogućnostima njihove selidbe.

POZOVITE OPTIMUS PRIME SELIDBE ZA NAJJEFTINIJU SELIDBU KLAVIRA U BEOGRADU!

 

+381-64-9-222-999

 

Profesionalna selidba klavira u Beogradu

Kada se radi o selidbi klavira u Beogradu, iskustvo i znanje je neprocenjivo. Umesto da posao selidbe klavira u Beogradu prepustite amaterima, iskoristite naše mogućnosti i ekspertizu u ovoj oblasti. Preselili smo na desetine klavira raznih proizvođača i modela, pa možemo reći i da smo u tome profesionalci. Za svaki klavir koji selite, dovoljno je da nam kažete o kom klaviru se radi i mi ćemo vam reći sve o detaljima selidbe i različitim mogućnostima.

Cena selidbe klavira u Beogradu

Cena selidbe klavira u Beogradu zavisi, kako od vrste klavira koji se seli, tako i od lokacije sa koje i na koju se seli. Budući da je malo liftova u koje se klaviri mogu smestiti, obično se na kraju sve rešava iznošenjem preko stepeništa. Postoje slučajevi u kojima smo klavire iznosili i spuštali kroz prozor. Zbog svega ovoga, cena selidbe klavira u Beogradu ne može biti ista za sve slučajeve.