na vrh

Selidba kamionom - Kamionski prevoz robe

Planirate selidbu i shvatili ste da imate toliko stvari da kombi neće biti dovoljan da sve transportuje? U tom slučaju selidba kamionom je prava usluga za Vas.

Kamionski prevoz je pravi izbor kada vam je potreban veliki tovarni prostor u koji možete da smestite veliku količinu nameštaja, bilo koje vrste materijala ili mašina. Ceo prosečan stan bez problema staje u kamion pa nema potrebe da se selidba vrši iz nekoliko tura.

Postoje određena ograničenja u saobraćaju kada su kamioni u pitanju pa je selidbu kamionom potrebno dobro isplanirati što ćemo mi uraditi za Vas. Pozovite naš kontakt centar, a neko od kolega će izaći na teren, izvršiti besplatnu procenu selidbe i pravovremeno vam dati sve informacije koje su potrebne da selidba kamionom prođe bez problema.

Selidba kamionom - Kamionska selidba i prevoz robeKamionski prevoz je pogodan kada se transportuje roba velikih gabarita, teške mašine, kontejneri koji putuju iz inostranstva, velika količina nameštaja ili inventara, i dr. Naši radnici su obučeni za demontažu bilo koje vrste mašina ili nameštaja ako je to potrebno. 

Vozni park OPTIMUS PRIME SELIDBI čine moderni kamioni za selidbe koji su opremljeni za prevoz bilo koje vrste stvari ili materijala. Posedujemo i kamion sa rampom koji će dodatno olakšati utovar i istovar. Naši kamioni za selidbe se redovno servisiraju i sadrže svu potrebnu dokumentaciju za nesmetano kretanje u zemlji ili inostranstvu.

Dimenzije kamiona za selidbe su:

  • Širina tovarnog prostora: 2m
  • Dužina tovarnog prostora: 5m
  • Visina tovarnog prostora: 2m.

 

Agencija za selidbe OPTIMUS PRIME će izaći u susret svakom vašem zahtevu što znači da ćemo odraditi prevoz kada god to Vama odgovara, u bilo koje doba dana ili noći, čak i za vreme praznika ako je potrebno. Vase je samo da nas kontaktirate!

Nudimo vam  i sav prateći materijal za pakovanje: kutije, puc i streč folije. Ako, ipak, ne znate gde sa stvarima tu je nas magacin za skladištenje stvari na određeno vreme u kome će sve vaše stvari biti na sigurnom.

Cena selidbe kamionom zavisi od više faktora, ali ono što je sigurno je da ćemo vam dati najpovoljniju ponudu na tržištu.

Zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka pa ćemo se potruditi da se selidbe sećate sa osmehom!