na vrh

Otkup građevinskog materijala

Otkup građevinskog materijala podrazumeva otkup i odnošenje viška građeviskog materijala koji vam više nije potreban. Često se dešava da se prlikom gradnje ili renovacije kuće, stana ili poslovnog objekta pojavi višak neupotrebljenog ili ostatak starog građevinskog materijala koji samo zauzima mesto. Otkup građeviskog materijala se radi na osnovu vašeg poziva i naše ponude, dogovora o vremenu i mestu preuzimanja i isplate. Utovar i prevoz materijala je naša briga, vaše je samo da nam pokažete gde se otkupljeni građevinski materijal nalazi.

POZOVITE ZA OTKUP ČELIKA I DRVENE GRAĐE – OPTIMUS PRIME SELIDBE BEOGRAD!

 

+381-64-9-222-999

 

Uslugu otkupa građevinskog materijala nudimo kao:

  • Otkup drvene građe
  • Otkup čelika

Pored otkupa ove dve vrste građevinskog materijala, u mogućnosti smo da ponudimo i uslugu odvoženja otpada (starog oštećenog nameštaja, šuta i sl.) na deponiju.

Uz uslugu otkupa građevinskog materijala pružamo i najjeftinije selidbe u Beogradu i celoj Srbiji. Naši radnici za selidbe su iskusni i profesionalni, a zadovoljstvo klijenata pruženom uslugom nikada ne izostaje. Nudimo kombi selidbe i selidbe kamionom, kao i otkup građevinskog materijala i selidbe klavira, teških kasa i sefova.

Od ostalih usluga možemo pomenuti besplatnu procenu selidbe, pakovanje za selidbe i prodaju materijala za pakovanje stvari (kutije, folije, lepljive trake...), kao i skladištenje stvari u Beogradu na kraći i duži period.