na vrh

O nama

Kada se selite, ne selite samo kućne uređaje. Premeštate svoje uspomene i dragocene stvari. Selidbom zatvarate jedno poglavlje svog života da biste započeli novo, puno iznenađenja, nade i očekivanja. Kao vaša najbolja agencija za selidbe, OPTIMUS PRIME SELIDBE Beograd može izvršiti selidbu na efikasnan i bezbedan način. Svi radnici OPTIMUS PRIME SELIDBE Beograd rade zajedno kako bi u svakom momentu imali kontrolu svakog aspekta i svih detalja vaše selidbe, uzimajući teret planiranja i preseljanje sa vaših ramena.

Besplatna procena selidbe, kao prvi korak ka uspešnoj saradnji, obezbeđuje da se sve usluge izvrše na vreme i u skladu sa budžetom. Nakon nekoliko veoma uspešnih godina pružanja usluga selidbe u Srbiji, postali smo agencija koja je nezaobilazan izbor za sve one koji žele selidbu na jednostavan i siguran način. Naša posvećenost poštenom, profesionalnom pružanju usluga selidbe znači da je svaki član našeg tima odlučan da vaše preseljenje učini lakim i efikasnim. Svi članovi našeg tima za selidbe su provereni i iskusni radnici uvek spremni da završe poslove selidbe na kvalitetan i profesionalan način. Takođe su obučeni za selidbe teških tereta kao što mogu biti klaviri, kase, sefovi i sl.

Naše ekipe za selidbe posebno brinu o vašim proizvodima za domaćinstvo, koristeći materijale za dodatno osiguranje stvari kad god je to potrebno. Ovo podrazumeva umotavanje većih predmeta (poput nameštaja) pre nego što napuste vaš dom i budu utovareni u naša vozila, posebno prilagođena tako da vaše stvari čuvaju na sigurnom tokom putovanja. Koristimo najsavremenije materijale za pakovanje, kako bismo osigurali da vaše stvari budu zaštićene i evidentirane na svakom koraku.

Selidbe Beograd - Selidbe Srbija - Optimus Prime Selidbe