na vrh

Besplatna procena

Koliko košta selidba?

Procena troškova selidbe je nezgodna bez dolaska na adresu sa koje se selite. Svaki pokušaj predviđanja troškova i pretpostavljanje liste troškova, kako bismo pokušali da odgovorimo na ova pitanja je bio bezuspešan. Prosto nije moguće uspostaviti iste kriterijume za različite selidbe. Čak i da je u pitanju selidba stana pored nekog koji smo već selili, cena selidbe ne mora biti ista. Kao razlog tome možemo navesti pretpostavku da komšije nemaju istu količinu ili istu vrstu stvari u stanu.

Jedan može imati teški sef, a drugi samo lagane stvari. Određivanje cene selidbe bez direktne procene na licu mesta je praktično besmisleno. Ukoliko želite da saznate cenu selidbe bez dodatnih i skrivenih troškova, pozovite nas da obavimo besplatnu i neobavezujuću procenu. Ukoliko vam cena selidbe odgovara, saradnju možemo početi odmah ili onda kada vama vreme dozvoljava.

Na osnovu besplatne procene selidbe, uzimajući u obzir količinu i vrstu stvari, možemo predvideti vrstu potrebnog/ih vozila, broj radnika za selidbe, brzinu kojom se proces selidbe može odvijati, pa na osnovu toga možemo dati svoju ponudu.

Besplatna procena selidbe na licu mesta - Optimus Prime Selidbe Beograd

ZATRAŽITE BESPLATNU PROCENU CENE SELIDBE

Popunite formular ispod i zatražite besplatnu procenu selidbe. Pozvaćemo vas u najkraćem roku i dogovoriti dolazak za besplatnu procenu selidbe.